Met online coaching krijg je intensieve begeleiding op afstand.

youri schrijven online coaching

Fitter worden, vetmassa verliezen, sterker en of gespierder worden, alles kan met online coaching. De coaching zal erg persoonlijk zijn door de wekelijkse check up die we hebben.

In de check ups zullen we jouw vooruitgang bespreken en aanpassingen maken waar nodig. Ook kun je 24/7 je vragen stellen via whatsapp.

Hoe gaan we aan de slag?

1

Intake

Na het aanmelden, plannen we een intakegesprek in om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw doel, levensstijl en wensen. 

2

Plan

Na het intakegesprek ga ik aan de slag met het opstellen van een plan. Een gedeelte van dit plan bestaat uit een voedingsplan. Dit bestaat uit een calorie/macro behoefte welke aansluit op jouw doel. Het trainingsschema wordt per 12 weken opnieuw opgesteld.

3

Het begin

Wanneer het plan definitief is en matcht bij jouw persoonlijke voorkeuren, begint het traject naar jouw droom: een fysieke en gezonde levensstijl.

4

Check ins

Wekelijks plannen wij een contactmoment in waar wij jouw trainingen en voeding bespreken. Doormiddel van deze wekelijkse gesprekken, kan ik indiceren of het huidige plan nog aansluit op jouw wensen en doelen.

Klantresultaat

max transformatie

Max

12 weken transformatie

In het kort

Snel beginnen en stappen maken richting jouw doelen en gezondere levensstijl?