Bij personal training focussen wij ons op jouw persoonlijke doel en hoe we dit doel kunnen bereiken.

Bij personal training help ik jou niet alleen met het uitvoeren van jouw oefeningen, maar help ik je met het complete plaatje. Zo geef ik bijvoorbeeld advies over jouw voeding, levensstijl en doelen.

Ook is het mogelijk om trainingsschema's te ontvangen buiten de personal training om, zodat jij nog efficiënter kunt werken aan jouw persoonlijke doelen.

Hoe gaan we aan de slag?

1

Intake

Met een intake leren wij elkaar kennen en zullen wij jouw persoonlijke doelen bespreken. Aan de hand van het intakegesprek, adviseer ik je omtrent voeding en levensstijl.

2

Plan

Aan de hand van het intakegesprek, stel ik een voeding- en trainingsplan op. Deze plannen zullen aansluiten op jouw persoonlijke doelen. 

3

Training

Het is zo ver, we gaan trainen. De personal trainingen duren circa zestig minuten. Deze trainingen worden voorbereid zodat deze aansluiten op jouw persoonlijke plan.

4

Metingen

Wekelijks meten wij middels onze apparatuur of jouw proces de goede kant op gaat. Ook kijken we of jouw plan eventueel moet worden gewijzigd.

Wat vinden klanten van KPR Fitness?

Mika

15 kilo afgevallen

Ik heb met veel plezier bij KPR Fitness getraind. Youri was een jonge en leerzame trainer die wel wist hoe de oefeningen werkten. Hij kon ook altijd goed uitleggen waarom je welke oefeningen doet en voor welk spier. Youri zorgde er altijd voor dat jij tot het uiterste ging, waardoor je ook resultaten boekt en daarmee ook zwaarder kan trainen. Ik heb met veel zin en goede begeleiding gesport bij KPR Fitness.

Esther

10% vetafname

Met Youri als trainer is het trainen een hele nieuwe trainingservaring. Nog niet eerder waagde ik me aan de zwaardere gewichten. En wat is het leuk! Heel goed vol te houden, super snelle progressie op lift resultaten en body. Mijn lichaam is 10% in vet afgenomen. Een stabiel resultaat. Kortom, nooit meer anders!

Pim

Conditioneel verbeterd

Sinds begin 2022 heb ik personal training sessies met Youri. Het is zwaar, maar daar doe je het voor. Progressie zie je al snel en daar herinnert Youri je goed aan. Ik ben blij met onze sessies!

youri gym portret

In het kort

Snel beginnen en stappen maken richting jouw doelen en gezondere levensstijl?